Privat socialrådgivning 2017-09-13T16:26:10+00:00

Privat socialrådgivning

Ring gratis nu og hør hvad vi kan hjælpe dig med! Vi står til rådighed når det passer dig!

Vi tilbyder privat socialrådgivning til dig, som har behov for professionel hjælp til at håndtere dit sagsforløb ved jobcentret.

Vi rådgiver og vejleder dig, så du kender dine rettigheder og muligheder indenfor følgende områder:

 • Regler for sygedagpenge
 • Regler for kontanthjælp
 • Jobafklaringsforløb
 • Regler for fleksjob og fleksjobansøgning
 • Regler for revalidering og ansøgning om revalidering,
 • Rehabiliteringsmøder
 • Ressourceforløb
 • Førtidspension regler og ansøgning
 • Arbejdsskadesager
 • Klager
 • Arbejdspladsfastholdelse  og den generelle lovgivning på beskæftigelsesområdet

AD – Conssult tilbyder privat socialrådgiver Jylland, Fyn og Sjælland. Vi hjælper alle i Danmark som har brug for en privat socialrådgiver. Kontakten foregår hovedsagelig telefonisk og mail, hvilket minimere dine udgifter. Vi kommer naturligvis også gerne hjem til dig til en samtale.

Vi gennemlæser alle relevante sagsakter for at sikre dig en faglig og kompetent tilbagemelding, så du ved hvad næste skridt er, og vi stiller os til rådighed med administrativ hjælp og/eller rådgivning gennem hele dit forløb.

En privat socialrådgiver hos AD-Consult fungerer som rådgiver og professionel sparringspartner gennem dit sagsforløb. Rådgivningen er med tavshedspligt – og med 100 % fokus på dig og din dialog med det offentlige.

Vi sætter en ære i at skabe tryghed for dig, og du vil blive mødt med respekt, ligeværdighed og medmenneskelighed. Forudsigelighed giver tryghed, hvilket bliver det bærende element i mødet og samarbejdet med dig.

Kontakt os

Priser

1. henvendelse er GRATIS, og vi går kun videre med din sag hvis vi er enige om kunne hjælpe!

Der er er flere muligheder og vi vælger sammen med dig den mest fordelagtige model. Vi starter stort set altid med gennemlæsning af din sag, vurdering og en grundig tilbagemelding:

1.500 kr. inkl. moms.

Dette vil i mange tilfælde være en tilstrækkelig indsats for at du kan komme trygt videre i dit sagsforløb!

I forbindelse med et fremadrettet samarbejde aftaler vi altid en fast pris, hvad enten vi er fast tilknyttet på månedsbasis eller aftaler på timebasis. Det afhænger af din situation og vi sikrer dig økonomisk gennemskuelighed som tager højde for din situation!

1. Månedspris (hvis vi er fast tilknyttet din sag over en periode):

Minimumsprisen for sager hvor du er fast tilknyttet er 1000,- pr. måned inkl. moms. Vi aftaler beløbet sammen med dig for at sikre gennemskuelighed.

2. Timepris:

750 kr. inkl. moms

Ved fremsendelse af sagsakter skal du være opmærksom på at disse er kopier! Efter endt forløb hos AD – Consult makuleres dine oplysninger. Akterne kan dog også fremsendes såfremt du afholder udgiften til porto.

OBS: Det er muligt at aftale afdragsordning 

CVR.nr. 26916631
Nordea: Reg.nr. 2470 kontonummer 3498 577 562

Kontakt

Ring og få en uforpligtende samtale for at høre, hvad vi kan hjælpe dig med!
Du er velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. Vi bestræber os på, at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Såfremt der er tale om en akut situation, eller anden form for deadline, må du meget gerne lade det fremgå af din henvendelse.

Allan
Tlf.: 40 40 55 53
Email: allan@ad-consult.dk

Dennis
Tlf.: 29 86 53 70
Email: dennis@ad-consult.dk