Psykoterapi 2017-09-10T21:39:01+00:00

Psykoterapi

AD – Consult tilbyder terapeutiske/psykoterapeutiske forløb. Samtalerne foregår i et nært samarbejde mellem klient og terapeut. I terapeutiske forløb anvendes psykologiske metoder, hvor du, gennem samtaler med terapeuten, bliver mere bevidst om dig selv og dine reaktionsmønstre. I det terapeutiske forløb kan du tale om dine tanker, følelser og handlinger samt udforske dine problemstillinger gennem en refleksiv dialog. Herigennem kan der skabes mulighed for ændring af uhensigtsmæssige handlemønstre, og optimering af dine livsomstændigheder.

Det terapeutiske forløb kan være af kortere eller længere tids varighed, og du kan gå i terapi alene, som par, som familie eller i en gruppe.

Metoderne som anvendes, og som kan kombineres hos AD – consult er:

Kognitiv terapi

Kognitiv terapi er usædvanlig godt dokumenteret ved empirisk forskning inden for en lang række sygdomme – herunder angst, depressonslidelser, spiseforstyrrelser, samlivs- og alkoholproblemer, personlighedsforstyrrelser, psykoser og en hel del andre psykiske vanskeligheder og lidelser.

NLP (Neuro Lingvistisk programmering)

Terapiformen er baseret på den antagelse, at sprog og sprogbrug spiller en vigtig rolle i at forme vores tanker og adfærd, og indvirker på at vi kan opnå mål inden for personlig udvikling ved brugen af forskellige psykologiske teknikker. NLP bruges til personlig udvikling og til at skabe positiv forandring i et menneskes liv. 

(ACT) Acceptance and Commitment Therapy

ACT er en moderne kognitiv-adfærdsterapi der på det seneste har fået megen opmærksomhed, og har bragt ny viden og energi ind i det psykoterapeutiske felt. ACT placeres blandt 3. generations kognitiv adfærdsterapi og er unik pga. den veludviklede underliggende teori, og et voksende empiriske grundlag for behandlingens effekt.

NADA (National Acupuncture Dextoxification Association)

NADA består af blandt andet 5 akupunktur nåle i begge ører over 45 min. NADA er tænkt som støtte i et psyko-socialt recovery-forløb som regel af længere varighed. NADA kan anvendes til lindring her og nu ved f.eks. akut stress, abstinenser, angst eller søvnproblemer. NADA – modellen har fokus på recovery, empowerment og personlig udvikling som øger udbyttet af de eksisterende tilbud, og behandlingsmetoder. NADA skal derfor ikke betragtes som øreakupunktur i almindelig forstand, men som et terapeutisk supplement.

Relationen er det bærende element i en terapisession, og vi sætter en ære i at skabe tryghed for dig, og du vil blive mødt med respekt, ligeværdighed og medmenneskelighed.

AD – consult benytter udelukkende certificerede og kompetente terapeuter.

Forløb og priser

Én terapisession varer 45 – 60 min. og foregår i rolige omgivelser. Er der årsager til at du ikke kan møde hos os, kan terapien også foregå pr. telefon eller Skype. Sekundært kan der også aftales terapeutiske forløb hjemme hos dig.

Ved sygdom eller afbud skal det venligst ske senest dagen før og inden kl. 18:00. Ellers opkræves et gebyr svarende til konsultationens pris.

Timepris:

600 kr. inkl. moms

300 kr. inkl. moms *studierabat – gælder udelukkende for studerende på S.U.

Kontakt

Ring og få en uforpligtende samtale for at høre, hvad vi kan hjælpe dig med!
Du er velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. Vi bestræber os på, at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Allan
Tlf.: 40 40 55 53
Email: allan@ad-consult.dk

Dennis
Tlf.: 29 86 53 70
Email: dennis@ad-consult.dk