Coaching 2017-09-10T21:39:01+00:00

Coaching

AD – consult tilbyder coaching til dig, der ønsker støtte og hjælp til at nå målet om at leve det liv, du går og drømmer om. Er du fastlåst i gamle handlemønstre, og har du svært ved at se nye muligheder i dit liv, så kan coaching være særdeles givtig for dig.

Coaching er populært og eftertragtet af flere årsager. Dette skyldes blandt andet, at:

  • Coaching er resultatorienteret og kan hjælpe dig til at identificere og overvinde de forhindringer, der står i vejen for at du kan opnå endnu mere tilfredshed i dit liv/arbejdsliv.
  • Coaching hjælper dig til at se dit liv i et andet perspektiv, blive bevidst om egne værdier og til at handle i overensstemmelse med dem.
  • Coaching kan støtte dig på mange områder i livet, fx; til at løse konkrete opgaver, ændre dine adfærdsmønstre, opnå motivation og engagement, større selvtillid og selvværd, personlig udvikling, ændring af livsstil, forbedre relationer, blive bedre til at prioritere i livet, mindske stress, mm.

Coaching er oprindelig udsprunget fra sportens verden, hvor fokus er på mål og resultater. Imidlertid har coaching også vundet indpas i erhvervslivet og hos mennesker generelt, da metoden og teknikkerne har vist sig meget velegnet til at skabe positive forandringer for alle. Coaching forener det bedste fra psykologiens, filosofiens og spiritualitetens verden og kobler det med forretningsforståelse og menneskekundskab. Det skaber coachens forståelsesramme og metodiske tilgang, som giver de bedste vilkår i samarbejdet med dig og mod det liv, du virkelig ønsker dig.

Hos AD – consult ønsker vi at yde en professionel indsats gennem coaching, som kan hjælpe dig til at indfri dine drømme og dine mål. I vores coachingsessioner tager vi blandt andet udgangspunkt i at identificere og målrette forandringer ud fra:

  • Hvad (ønsker du?)
  • Hvorfor (er det vigtigt for dig?)
  • Hvad (forhindrer dig i at gøre det?)
  • Hvordan (skaber du forandringen?)

Coaching er ikke terapi, men et effektivt redskab, der har fokus på din situation her og nu og som sigter mod konkret handling i forhold til fremtidige mål. Coaching kræver ressourcer hos den enkelte, da der mellem sessionerne vil være opgaver for dig, som kan give læring og ny indsigt. Opgaver, der ligeledes fastholder motivation, samt understøtter processen på vej mod at skabe dine ønskede forandringer.

Hos AD – Consult sætter vi en ære i at skabe tryghed for dig, og du vil blive mødt med respekt og medmenneskelighed i samarbejdet omkring at skabe positive forandringer i dit liv.

Priser

750 kr. inkl. moms pr. session

375 kr. inkl. moms *studierabat – gælder udelukkende for studerende på S.U.

Kontakt

Ring og få en uforpligtende samtale for at høre, hvad vi kan hjælpe dig med!
Du er velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. Vi bestræber os på, at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Såfremt der er tale om en akut situation, eller anden form for deadline, må du meget gerne lade det fremgå af din henvendelse.

Allan
Tlf.: 40 40 55 53
Email: allan@ad-consult.dk

Dennis
Tlf.: 29 86 53 70
Email: dennis@ad-consult.dk