Om AD – Consult 2018-02-10T16:11:36+00:00

Vi er her for at hjælpe

AD-Consult har hovedkontor i Århus og leverer konsulentydelser bredt i Danmark. AD – Consult arbejder for og med landets Jobcentre, virksomheder og borgere. Vi er specialister indenfor beskæftigelsesområdet, hvor vi har flere års erfaring fra forskellige Jobcentre i landet, og fra lignende initiativer i den private sektor. Vi har indgående kendskab til de lovgivninger, der regulerer beskæftigelsesindsatsen, samt de procedurer og sagsgange, der danner rammen omkring et kommunalt sagsforløb fra start til slut.

Hos AD-Consult ønsker vi at skabe tryghed ved at være en professionel samarbejdspartner, der kan bistå vores kunder med, at sikre faglig kvalitet, sammenhæng og forudsigelighed i en given indsats. Tryghed er helt centralt, når du indgår et samarbejde med os, og udgangspunktet er din situation og dit behov.

I kombination med den almindelige socialrådgivning, har vi langvarig erfaring i relationsarbejdet med mennesker generelt og særligt borgere, der oplever fysiske, psykiske, sociale og/eller misbrugsrelaterede udfordringer. Vi har arbejdet med hjemmebesøg, samtaleforløb – coaching og psykoterapi samt mentorstøtte for at øge livskvalitet, og bistå personlig udvikling hos den enkelte. Vi har på nært hold oplevet den tryghed og gevinst, mennesker opnår ved en helhedsorienteret indsats.

Med dette udgangspunkt ønsker vi, at stille den bedst mulige hjælp til rådighed for vores kunder gennem forskelligartede og kombinerede indsatser.

Kontakt

Allan Serup
Allan Serup
Kandidat i socialt arbejde.
Socialrådgiver, Mindfulness Instruktør og ACT-coach.
Tlf. 40 40 55 53
Dennis Regenbogen
Dennis Regenbogen
Socialrådgiver, psykoterapeut
og ACT-coach
Tlf. 29 86 53 70

Udtalelser om os

“Jeg føler mig hørt og forstået hos jer. I min tilknytning til jer fik jeg styr på mit sagsforløb, da jeg ikke selv havde overskuddet til det”

/Robert

“Jeg følte mig fuldstændig tabt af vogenen og fik igennem min tilknytning til jer et klart billede af mine handlemuligheder, hvilket jeg er yderst taknemmelig for. Det er en dejlig fornemmelse af føle overskuddet vende tilbage. KH. Tina”
Kunde, Socialrådgivning
“Jeg føler mig hørt og forstået hos jer. I min tilknytning til jer fik jeg styr på mit sagsforløb, da jeg ikke selv havde overskuddet til det. /Robert”
Kunde, Socialrådgivning
“Jeg vil bare rigtig gerne sige stort tak for de redskaber I har givet mig under de samtaler jeg har haft. Havde det ikke været for Jer havde jeg ikke kunne stå og tage starten på mit nye liv med et arbejde og en ansættelseskontrakt i hånden. Jeg er rigtig lykkelig over det var jer jeg fandt frem til. Jeg vil bare rigigt gerne sige MANGE TAK og held fremover. kram herfra… Henriette R”
Kunde, Psykoterapeutisk forløb
“Der gik lang tid inden jeg fik taget mig sammen til at finde en terapeut – Og jeg er rigtig glad for at det var Jer jeg blev anbefalet. Jeres tilgang har været rigtig postivt for mig og har fået mig til at ændre kursen i mit liv. KH. Lisette”
Kunde, Psykoterapeutisk forløb
“Jeg var helt kørt fast. Coaching igennem jer, har været et virkelig omdrejningspunkt for mig, da det er meget fokuseret på fremtiden og mine evner. Jeg troede ikke det var muligt at ændre noget, og oplever nu at der er frigivet mere overskud og energi i hverdagen. Jeg fik indsigt i, at det handlede om prioteringerne i mit liv. Mvh. Annette”
Kunde, Coaching forløb
“Dette firma kan virkelig anbefales. AD – Consult består af super skarpe og kompetente socialrådgivere som har hjertet på det rette sted”
Camilla (psykolog), Om AD - Consult
“I er nogle af de meste kompetente socialrådgivere jeg nogensinde har arbejdet sammen med. Vil helt sikkert sende kunder jeres vej”
Anette D. (socialrådgiver), Om AD - Consult
“Jeg føler mig hørt og forstået hos jer. I min tilknytning til jer fik jeg styr på mit sagsforløb, da jeg ikke selv havde overskuddet til det. /Robert”
Kunde socialrådgivning, Om AD - Consult

Vi samarbejder blandt andet med